8 mars 2022
18:00

BK Forward

Referat: Adolfsbergs IK - BK Forward

Forward vinner med 6 - 0 mot Adolfsberg i kvalet till Svenska Cupen. Siffror som speglar matchen väl, med tre mål i varje halvlek, och det ska väl skilja en del mål mellan Ettan och Fyran.

Målen Josef Ibrahim 3 (en straff och en frispark) Marcus Kanto, Teddy Diawara, Bilal Fousseni. Nu blir det mest att träna anfallsspel i dessa cupmatcher, men målaptiten finns kvar, och visst ser Adam Molin och Marcus Kanto vårpigga ut.

Det har varit lite inställda matcher i vår, men nu har man lyckats hitta motståndare till lördag på Stora Valla 13.15 Motståndarna är divisontrelaget Strömtorps IK

Startelva Oliver Eriksson Dorji, Jesper Nilsson, Jens Arrby, Henrik Hultberg, Jesper Åman, Marcus Kanto, Anton Ingves, Axel Wetteus, Adam Molin, Teddy Diawara, Josef Ibrahim

In kom under andra halvlek: Henrik Cullberg, Ludvig Karlsson, Oscar Windahl, Ryan Kukoyi, Bilal Fousseni, Hamse Shagaxle